top of page

Beauty & Care garandeert uw veiligheid

Kies voor zorgeloze schoonheid

Salon Safety
Salon Safety

Wees veilig en solidair

Net zoals mijn klanten vind ik het uiterst belangrijk om in het licht van COVID-19 op een veilige manier de schoonheidsbehandelingen te laten doorgaan. Iedereen kent wel personen die op gezondheidsvlak gevoeliger zijn en solidariteit voor de gemeenschap staat centraal. Daarom zijn er enkele voorzorgsmaatregelen bij Beauty & Care.

Maak een afspraak

De behandelingen gaan enkel door op afspraak. U bent steeds welkom om telefonisch een afspraak te maken.

Annuleer bij ziekte

Indien u enige symptomen vertoont, dan vraag ik u uitdrukkelijk om de afspraak te annuleren.

Kom stipt voor uw afspraak

Kom graag zo stipt mogelijk op uw afspraak en niet te vroeg. Zo vermijden we enig risico met in de wachtkamer te wachten of andere klanten te kruisen. Indien u te vroeg bent, zal ik u vriendelijk vragen om nog even buiten te wachten.

Kom alleen

Ik vraag u om uitzonderlijk in deze tijden alleen te komen naar uw afspraak. Het is begrijpelijk dat het salon zeer gezellig is (en deze sfeer probeer ik ook te creëren), maar momenteel is het verstandiger om elke klant apart te behandelen.

Ontsmet uw handen en houd afstand.

Van zodra u binnenkomt, zal er een pompje klaarstaan met ontsmettingsmiddel. Ik spoor alle klanten sterk aan om daar gebruik van te maken en zo weinig mogelijk zaken aan te raken (zoals deurklinken, stoelen, toog, et cetera). Bovendien wordt in mijn schoonheidssalon te allen tijde de regel van 1,5 meter afstand gerespecteerd.

Draag een mondmasker

U hebt ondertussen waarschijnlijk al de gewoonte om een mondmasker op zak te hebben. Gelieve zowel bij de binnenkomst als bij de behandelingen zoveel mogelijk van het mondmasker gebruik te maken.

Kom langs bij Beauty & Care in Putte-Kapellen en ontdek zelf het verschil.

bottom of page