top of page

Ontdek onze Beauty & Care schoonheidsbehandelingen

Kies voor zorgeloze schoonheid

Kies voor piekfijne ontharing

Hebt u geen zin om u telkens zelf te ontharen en verlangt u al lang naar een afwerking tot in de puntjes? In mijn Beauty & Care salon kunt u terecht voor duurzame ontharingen met hars. Ik werk steeds uiterst nauwkeurig en volgens de beste hygiënische standaarden.

Verzorg uw handen

Onze handen worden vaak gezien en trekken vaak de aandacht. Hebt u graag verzorgde handen? Ik bied manicures aan, met optionele anti-age verzorging en/of lakken. De manicure is ook mogelijk aan huis.

Verwen uw voeten

Loop op wolkjes dankzij mijn pedicures, met optionele anti-age verzorging en/of lakken. De pedicures zijn ook mogelijk aan huis.

Geef uw gezicht een boost

Laat uw gezicht helemaal stralen met  een specifieke gelaatsverzorging. Van intensief herstellend, intensief reinigend tot voor de gevoelige huid; bij Beauty & Care help ik u graag met de behandeling die voor u past.

massagestempel

Kom tot rust met een massage

De bedrukkingen van het dagelijkse leven kunnen soms overweldigend zijn. Met een lichaamsverzorging ontspant het lichaam en komt ook de geest tot rust. Zo kunt u er weer helemaal tegenaan!

Vervolledig uw look met gelnagels

Gaat u voor de complete look met stijlvolle gelnagels? Bij Beauty & Care heb ik jaren ervaring met gelnagels op handen en voeten. Personaliseer uw gelnagels eveneens met tips, stickers, steentjes, stempels of cat eye nail art.

Laat u adviseren

Hebt u een bepaalde wens waarmee ik u kan helpen? Of hebt u specifieke huideigenschappen waarmee ik best rekening houd? Ik sta altijd klaar om u te adviseren. Bovendien stem ik graag elke schoonheidsbehandeling af op uw persoonlijke noden.

Kom langs bij Beauty & Care in Putte-Kapellen en ontdek zelf het verschil.

bottom of page